Xtrfy WR1 och WR2

Den perfekta gamingupplevelsen handlar inte enbart om det rätta tangentbordet och den bästa gamingmusen. Det handlar också om komfort och din egen hälsa. För ett tag sedan lanserade Xtrfy handlovsstöden WR 1 och 2 som vi har fått möjlighet att testa under en period. Häng med!

Xtrfy WR1

Xtrfy WR1 har en yta av PU-läder och innehåller ett snabbåterhämtande skum som gör att formen återställs snabbt efter användning. Undertill finns det gummi som hindrar stödet från att glida omkring. Storleken är anpassad efter standardmått på fullstora tangenbord. Måtten på stödet är 450×90 millimeter och 25 millimeter tjockt. I Europa levereras handlovsstödet med en garanti om två år.

Det första känslan man får när man plockar upp WR1 ur sin förpackning är kvalitet. Det är styvt med en lagom mjuk kudde och ett riktigt snyggt läder och raka jämna sömmar hela vägen runt. Efter några veckors användande så kan jag inte säga att jag är annat än nöjd. Stödet funkar bra både vid skrivande och spelande. En bonus med WR1 är att det även funkar väldigt bra när jag spelar med handkontroll eftersom jag då helt enkelt lägger det på bordskanten och lägger handlederna över det istället för handlovarna. Det enda jag kan se som negativt är att det troligen inte kommer vara lämpligt för någon som har lätt för att få handsvett eftersom man då lär fastna i lädret.

Xtrfy WR2

Xtrfy WR2 är den hårdare brorsan till WR1 som är tillverkad i bambuträ. Undertill finns det gummi som hindrar stödet från att glida omkring. Storleken är anpassad efter standardmått på fullstora tangenbord. Måtten på stödet är 440×80 millimeter och 20 millimeter tjockt. I Europa levereras handlovsstödet med en garanti om två år.

WR2 inger samma om inte till och med mer kvalitetskänsla än sin mjukare broder, och framförallt så är det vansinnigt snyggt. Jag har använt det tillsammans med min retrodator setup eftersom det gör sig perfekt ihop med mitt beigea tangentbord. Stödet har åtminstone för mitt tangentbord perfekt vinkel och har varit en fröjd att använda. Tillsammans med min helsvarta moderna dator setup ser det dock inte alls bra ut men jag tror inte riktigt att det är det som är tanken heller.

Överlag så är jag oerhört nöjd med båda stöden och för sitt pris så tycker jag definitivt att vilket som av dem är ett riktigt bra köp.

Fotnot: Billigaste priset online på WR1 är 199 kronor och på WR2 249 kronor. Baserat på sökning på Prisjakt 2/2-2019.

Den perfekta gamingupplevelsen handlar inte enbart om det rätta tangentbordet och den bästa gamingmusen. Det handlar också om komfort och din egen hälsa. För ett tag sedan lanserade Xtrfy handlovsstöden WR 1 och 2 som vi har fått möjlighet att testa under en period. Häng med! Xtrfy WR1 Xtrfy WR1 har en yta av PU-läder och innehåller ett snabbåterhämtande skum som gör att formen återställs snabbt efter användning. Undertill finns det gummi som hindrar stödet från att glida omkring. Storleken är anpassad efter standardmått på fullstora tangenbord. Måtten på stödet är 450x90 millimeter och 25 millimeter tjockt. I Europa levereras handlovsstödet med en garanti om två…

Review Overview

Xtrfy WR1
Xtrfy WR2

90

About Alexander Alfonsson

Född och uppvuxen i Norrtälje numera Värmlänning. Född nörd men fick en infall att bli Viltmästare som resulterade i gymnasiegång i Forshaga men slutade med fru och barn i Töcksfors. Inbiten filmsamlare och förhållandevis nybliven cineast under upplärning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.