Veckans Streamingtips!

Viaplay: Box 21
Viaplays nya serie bygger på romanen med samma namn skriven av Roslund och Hellström från 2005. Jag blev verkligen glad när jag såg att Box 21 skulle bli serie, då jag verkligen gillar Roslund och Hellströms kriminalromaner. Så levde serien upp till mina förväntningar? Både ja och nej, grundstoryn är ju riktigt bra och spännande men jag tycker inte att skådespeleriet var speciellt bra. Men det kanske vänder under seriens gång, jag kan absolut rekommendera den om du gillar svenska kriminalserier, den har alla ingredienser. Viaplay har lagt upp de två första avsnitten av serien och kommer sedan släppa ett nytt avsnitt varje fredag. Bild © Viaplay.

Netflix: A fall from Grace
I Netflix nya film följer vi en ung advokat som får sitt första mordfall. Grace är kvinnan hon ska försvara, hon står åklagad för att ha mördat sin man, hon har erkänt mordet men det finns ingen kropp. Det är något som inte stämmer, Grace anses vara en snäll och hjälpsam person som aldrig skulle kunna döda någon enligt hennes närmaste. Hennes advokat börjar gräva i fallet och det visar sig att det ligger en otrolig historia bakom. Det är en intressant film och en bra historia men den är lite för långsam och skådespeleriet är inte på topp men det är en sevärd film regisserad av Tyler Perry. Bild © Netflix.

Glöm inte: Bron
Den svensk-danska serien Bron finns på Netflix, serien har 4 säsonger och är producerad av SVT och DR, den visades på tv mellan 2011-2018. Jag gillar verkligen Bron, den är otroligt välgjord och välspelad. Det är intressanta mordfall med oväntade lösningar. Så passa på att se den om du missat den, eller se den igen, det har jag gjort! Bild © SVT.

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.