Vacancy podcast 75: Under the Species

I detta avsnitt har Erik och Magnus sett två filmer om kvinnliga utomjordingar på jakt efter män: Under the Skin från 2013 och Species från 1995.

[powerpress]

Vacancy.se

About Filmfenix

2 comments

  1. Jag gillar också Under the Skin, kanske mer än er för den får 9/10 i betyg av mig. Tror att det är näst bästa filmen jag sett i år efter Blue Is the Warmest Color, om jag inte glömt någon film nu. Men var det inte lite David Lynch över Under the Skin? Kändes lite så för mig. Inte mycket Lynch men det ligger under ytan nånstans. Det är i alla fall en härlig film och en fröjd för ögat, dock svårt att rekommendera den åt folk eftersom den har ett sånt långsamt tempo. På IMDB ligger den på 6.4, men det säger väl mer om folket som röstar än om filmen.

  2. Skulle jag sätta ett betyg är det nog 7/10 eller kanske 8/10. Svårt. Snittet på IMDB känns märkligt lågt, då jag oftast tycker det ligger högre än vad det borde göra. Antar att det beror på besvikna Scarlett Johansson-fluktare som tyckte det var alldeles för artsy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.