Tre Metal Gears-spel och KONAMI Collector’s Series: Castlevania & Contra finns nu på GOG

I fredags, den 25:e september, lanserades de tre första spelen i Metal Gear-serien samt Konamis Collector’s Series: Castlevania & Contra på digitala spelaffären GOG.

Metal Gear från 1987.

Det fantastiska med GOG är att butiken tillgängliggör spel som många yngre konsol- och datorspelare kan ha missat. Samt ger fans en chans att återvända till rötterna av spelserier de älskar. Metal Gear- samt Contra- och Castlevania-spelserien har cementerat sin plats i spelhistorian.

Vi har fått en recensionskod till samtliga spelen som släpptes i fredags på GOG och Pär Wirdfors kommer att återkomma med en recension av spelen som släppts inom kort.

Klassiska Contra.

Hur ser er relation ut till spelen GOG-nu släppt? Vilket spel väcker starkast nostalgikänslor?


Om GOG
: GOG (Eller GOG.COM) är en digital spelplattform med en uppsjö av spel utan DRM-skydd. Som en del av DC PROJEKT group och med CD PROJEKT RED development studio, plockar GOG up klassiska konsolspel och tillgängliggör de för nutida datorer.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.