This Is the End

This is the end 06

Undergången är här! En grupp sköna snubbar festar hemma hos James Franco när apokalypsen plötsligt är ett faktum. Hollywoodskådisarna isolerar sig i Francos villa där de gör uppföljare till sina egna filmer, knarkar, slåss om mat och runkar. Så jävla najs!

This is the end 04

”WHAT THE FUCK?!”

This is the end 07

”WHAT THE FUCK?!”

This is the end 05

”WHAT THE FUCK?!”

This is the end 03

”WHAT THE FUCK?!”

This Is the End är en intern angelägenhet, en kompisfilm gjord av kända människor. Hur de kan ha en önskan att visa den offentligt är ofattbart. Jag skäms å deras vägnar.

Undergången är här! En grupp sköna snubbar festar hemma hos James Franco när apokalypsen plötsligt är ett faktum. Hollywoodskådisarna isolerar sig i Francos villa där de gör uppföljare till sina egna filmer, knarkar, slåss om mat och runkar. Så jävla najs! "WHAT THE FUCK?!" "WHAT THE FUCK?!" "WHAT THE FUCK?!" "WHAT THE FUCK?!" This Is the End är en intern angelägenhet, en kompisfilm gjord av kända människor. Hur de kan ha en önskan att visa den offentligt är ofattbart. Jag skäms å deras vägnar.

Review Overview

Betyg

20

About Mattias Berg

Tittar gärna på filmer från barndomens 80-tal och äldre filmer jag missat. Föredrar drama och prettofilm framför action. Ser storfilmer och försöker förstå samtiden, men misslyckas för det mesta. Favoritregissörer: Lars von Trier, Michael Haneke, P.T. Anderson m. fl. Älskar även Star Wars.

4 comments

 1. Hehe, jo jag trodde att den skulle vara smårolig i alla fall, men det var rena skräpet. Rekommenderar den bara åt folk som jag vill ska plågas.

 2. Wow, vad fan var det här!

  Vad sägs om att försöka att skriva en recension åtminstone?

  • Hej Kristian.
   Faktum är att jag skrev en recension på drygt 600 ord. Men när jag valde bilder och upptäckte hur lika alla som fanns att tillgå var strök jag allt förutom ingressen och avslutningen. Om man tycker det är kul med män som skriker what the fuck, gillar man säkert This Is the End.
   Jag skulle rekommendera att man ser The Heat i stället om man vill se en ny amerikansk komedi.

 3. Joakim Helmbrant

  Jag tycker detta är lite av tjusningen. Mattias recension ger mig all den information jag behöver om filmen. Detta får jag delvis genom recensionen och delvis genom att ha läst Mattias andra recensioner. Jag har alltså lite koll på vad Mattias gillar och inte gillar. Detta tillsammans med recensionen gör att jag vet att detta är en film jag inte kommer att se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.