The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition

Det är drygt ett år sedan jag klev in i ESO och började spela. Det har varit en intressant resa, även om jag aldrig fastnade som många gör i MMO så har jag kommit tillbaka flera gånger och faktiskt spelat betydligt mer än jag trodde jag skulle göra. Bara det är gott betyg. Men nu är det dags för nästa expansion som lägger fokus på mitt favoritspel i serien, Elder Scrolls IV: Oblivion.

Först ut är DLC Flames of Amibtion och med den kommer även patch nummer 29. Det finns en hel del att ta in här så låt oss dyka ner. Först ut har vi de två dungeons som du får för att du köper DLC, Black Drake Villa och The Cauldron. I Blake Drake Villa så beger du dig till nämnda hus för att leta upp en mystisk skrift. Men området är översvämmad med monster och en grupp mordbrännare har tänt eld på huset för att göra saker ännu värre. The Cauldron är mer klassik dungeon-crawl. En lokal by har blivit förslavade och tvingas arbeta i en gruva för en kult. Ni modiga spelare måste beger ner i den för att rädda dem och undersöka vad det egentligen är som hänt.

Jag gillar ESO för att man oftast har varierat gameplay och jag som spelar vet aldrig riktigt vad jag kan förvänta mig när jag beger mig ner i en dungeon med mina vänner. Så även här dessa två skiljer sig tillräckligt mycket från tidigare dungeons för att vara intressant utan att förändra strukturen alltför mycket. Jag hade kul med mina vänner när jag spelade dem och totalt sett fick jag många bra timmar ut av detta.

Så förutom detta så får vi även en större uppdatering av spelet, patch 29. Här gör hela Champion Points systemet om från grunden. Om du inte vet vad du är kan man säga att det är ESO end game. När du levlat upp är det istället CP som du får och lägger ut på din karaktär. Dessa gör att du kan göra din karaktär lite mer unik och gör att varje klass inte alltid känns likadan för du använder dina CP på olika sätt för att göra olika builds. Det man har gjort här att förenkla saker och gjort dem lite mer strömlinjeformad genom att du har tre träd att välja på. Samtidigt har teamet bakom spelet utlovat att du skall kunna behålla friheten att skapa din karaktär som du vill. Jag ser fram emot att testa det mer i detalj och upptäcka allting.

I år är det Gates of Oblivion som gäller i ESO och Flames of Ambition är en bra start på det hela. Skall bli väldigt intressant att se vad Bethesda har att erbjuda oss under året som kommer.

взять микрозайм онлайн на банковскую карту срочно
Det är drygt ett år sedan jag klev in i ESO och började spela. Det har varit en intressant resa, även om jag aldrig fastnade som många gör i MMO så har jag kommit tillbaka flera gånger och faktiskt spelat betydligt mer än jag trodde jag skulle göra. Bara det är gott betyg. Men nu är det dags för nästa expansion som lägger fokus på mitt favoritspel i serien, Elder Scrolls IV: Oblivion. Först ut är DLC Flames of Amibtion och med den kommer även patch nummer 29. Det finns en hel del att ta in här så låt oss…

Review Overview

Betyg

70

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.