The Batman tillbaka på jobbet

Inspelningen av den nya The Batman har återupptagits, rapporterar The Variety, efter avstängning över Robert Pattinsons positiva COVID-19-test.

Filmandet har kantats av motgångar. Först stängdes produktionen ned i mars på grund av pandemin i Storbritannien. När den återupptogs i början av september fick den pausas igen efter några dagar, eftersom en medarbetare konstaterades smittad av covid-19.

Robert Pattinson har godkänts för att ta på sig manteln och masken igen efter att hans positiva COVID-19-test stoppat produktionen. Warner Bros har aldrig bekräftat personen med det positiva testet och avslöjade inte någon information om Pattinsons tillstånd eller om någon annan i produktionen testades positivt. Representanter för Pattinson erkände aldrig heller att han hade fått viruset, även om Variety bekräftade en första rapport i Vanity Fair att skådespelaren hade COVID-19.

Filminspelning utanför London stoppades den 3 september medan Pattinson återhämtade sig och skådespelare och teamet som var i nära kontakt med skådespelaren satt också i karantän. Vissa kulisser fortsattes att byggas på, men kameror slutade rulla.

Nu återstår knappt tre månaders inspelning. Warner Bros hyser fortfarande förhoppningar om att kunna färdigställa filmen före årets slut. Premiärdatumet har ändrats från 25 juni till 1 oktober 2021.

I The Batman spelar också Paul Dano som Riddler, Zoë Kravitz som Catwoman och Colin Farrell som Penguin. Andy Serkis spelar Batman / Bruce Waynes lojala butler Alfred.

Källa: Variety

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.