Teenage Mutant Ninja Turtles 2 trailer

bild1

Det har gått rykten om att första trailern till uppföljaren utav en av förra årets mest hatade filmer skulle ha premiär i samband med Star Wars – The Force Awakens, men det blev en tidig julklapp för oss Turtles fans. Redan på Torsdagen denna vecka släpptes den första trailern till Teenage Mutant Ninja Turtles – Out of The Shadows, som har premiär i Juni nästa år.

Uppföljaren annonserades bara några dagar efter att den första filmen hade haft premiär. Under året har det spekulerats länge om hur den kommer bli. Kommer vi få se några karaktärer från den tecknade serien från 87? Svaren har vi fått långt innan trailern. Casey Jones, Baxter Stockman, Bebop och Rocksteady skulle dyka upp påstods det. Jag blev lite nervös över detta beslut och hade förväntat mig Bebop och Rocksteady som några märkliga robotbyggen, det är ju trots allt Michael Bay som producerar. Därför blev jag nu glatt överraskad att se figurerna i trailern. De är förvånansvärt likt originalen. Även Casey Jones påminner mycket om både karaktären från tv-serien och från den första spelfilmen från 1990. Och de har slopat den förskräckliga Turtles-bilen från slutet av första filmen och gjort en van som är mer lik 1987 års modell med tillhörande kloacklockskastare.

bild2

Rykten har även sagt att Krang ska göra ett inhopp i filmen, men vi får inte se något om det i trailern eller i rollistan på IMDB. Så den karaktären är nog bara att glömma, om de inte har ett ess i rockärmen och har lyckats hålla den informationen hemlig förstås. Hur som helst så ser jag fram emot TMNT2, som nu verkar vara mer humoristisk och underhållande än föregångaren.

Här hittar ni trailern, om ni nu har missat den
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GaZqOsZYh3w[/youtube]

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.