Tävling: Vinn Vaiana på Blu-ray

————————–TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!————————–

Vinnande bidrag!

Favoritkaraktärerna bland de vinnande deltagarna var Pocahontas, Elsa och Mimmi Pigg. Vi hoppas att deltagarna får några nya favoriter i Disneys Vaiana!


————————–————————–————————–

När Vaiana släpptes i våras var Alva riktigt nöjd med vad hon såg, missade ni den på bio? Misströsta inte! Vi har fått tre kopior av filmen på blu-ray att tävla ut till våra läsare. Allt ni behöver göra är att följa tävlingsinstruktionerna nedan…

Disney©

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

Klicka på bilden ovan, spara ner den och färglägg den. Det går bra att göra det på dator, alternativt skriva ut den och färglägga den med kritor. Det är fritt fram att rita något helt eget med Vaiana-tema eller fylla ut bilden med ytterligare figurer för hand. Tillsammans med ert tävlingsbidrag vill vi också att ni skickar med vem som är er favorit Disney-karaktärer genom tiderna. Finast och mest fantasifull färglagd bild vinner!

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Vaiana” senast onsdagen 28/6.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Disney För de fina priserna!

About Filmfenix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.