Tävling: Vinn ”The Predator” på blu-ray

Tävlingen är avslutad!

Rätt svar:
1. Shane Black
2. 1987
3. Fyndigaste svar på utslagsfrågan fick vi av Henrik borg: ”Jag sätter mig ner och flätar mitt hår. En man som är så noga med sina egna flätor måste bara kolla hur jag gör. Han har ju flera dekorationer dessutom. Och som han slänger med sitt huvud för att flätorna ska synas. Klart han lugnar ner sig och kollar in min teknik. Sedan har vi flätat en vänskapsband!”

Vinnare: Henrik Borg, Kristoffer Widestam och Ina Svensson.

Idag släpps The Predator på dvd, blu-ray och SF Anytime. Vi har fått tre exemplar av filmen att tävla ut på blu-ray. Om ni inte har läst vår recension av filmen kan ni hitta den här. Lös våra tre kluriga frågor nedan för att ha chansen att bli en av tre lyckliga vinnare. Varje vinnare får ett exemplar av filmen på blu-ray.

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. Vem har regisserat The Predator?
  2. När släpptes första Predator-filmen?
  3. Utslagsfråga: Hur skulle du besegra en ont sinnad Predator? (roliga svar premieras).

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”The Predator” senast 28/2-2019.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Fox för de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.