Tävling: Vinn The Greatest Showman på 4k blu-ray

Tävlingen är avslutad!

 

  • Hur många musikalroller har Hugh Jackman gjort på film? (Inklusive The Greatest Showman)? Rätt svar: 5 st – Oklahoma!, Happy Feet, Pan, Les Miserables och The Greatest Showman
  • Vad vann The Greatest Showman för priser på Golden Globe Awards? Rätt svar: Best Original Song – Motion Picture
  • Utslagsfråga: Vilket betyg tror ni att Fredrik Malmquist ger filmen i sin recension som publiceras på måndag? – Rätt svar: 3 1/2

Vinnare har meddelats vi e-post!

——————————-

 

Det är inte varje gång vi har möjlighet att tävla ut filmer på 4k blu-ray. Denna gången är det 20th Century Fox som har gett oss tre exemplar av The Greatest Showman att tävla ut till er. Måndagen 14:e maj släpps filmen på olika format här i Sverige. Allt ni behöver göra för att vinna är att svara på våra tävlingsuppgifter nedan.

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. Hur många musikalroller har Hugh Jackman gjort på film? (Inklusive The Greatest Showman)
  2. Vad vann The Greatest Showman för priser på Golden Globe Awards?
  3. Utslagsfråga: Vilket betyg tror ni att Fredrik Malmquist ger filmen i sin recension som publiceras på måndag?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Showman” senast söndagen 13/5.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till 20th Century Fox För de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.