Tävling: Vinn The Favourite på blu-ray

Inom kort kommer en recension av The Favourite upp på vår Hemsida. Men vi vill även ge några av er läsare en chans att se filmen. Vi har fått tre kopior av filmen på blu-ray att tävla ut. Allt ni behöver göra för att ha en chans vinna ett exemplar är att lösa de kluriga frågorna nedan.

  1. Filmen The Favourite är regisserad av Giorgos Lanthimos, vilket land kommer han ifrån?
  2. Filmen belönades med en Oscarsstatyett, i vilken kategori?
  3. Utslagsfråga: The Favourite handlar om att vinna drottning Annes gunst och kampen som uppstår mellan två kvinnor för att göra just det. Hur hade du gått till väga för att hamna i god dager hos drottningen?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.semed rubriken ”The Favourite” senast 17/6-2019.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Fox för de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.