Tävling: Vinn The Darkest Minds på blu-ray

I måndags släpptes The Darkest Minds på dvd, blu-ray och 4k blu-ray. Vi har fått tre exemplar av filmen på blu-ray att tävla ut till er, våra läsare. Lös våra tre kluriga frågor så har ni chansen att bli en av tre lyckliga vinnare. Varje vinnare får ett exemplar av filmen på blu-ray.

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. The Darkest Minds är baserad på en bok med samma titel. Vem har skrivit den?
  2. Gwendoline Christie har även spelat en kvinna med titeln Lady i en nutida känd tv-serie. Vilken tv-serie är det och vad är hennes karaktärs fullständiga namn och titel i den? 
  3. Utslagsfråga: Om du hade varit ansvarig utgivare för en svensköversättning av originalboken, vad hade du gett boken för svensk titel? Kluriga och underhållande svar premieras.

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”The Darkest Minds” senast julafton 24/12-2018.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Fox för de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.