Tävling: Vinn Rocketman på blu-ray

På måndag släpps Rocketman på hemmedia, biografi-filmen om världsartisten Elton John. Vi har fått tre kopior av filmen på blu-ray att tävla ut. Allt ni behöver göra för att ha en chans vinna ett exemplar är att lösa de kluriga frågorna nedan.

Tävlingsuppgifter
  1. Rocketman är inte regissören Dexter Fletchers första biografi-film. Vilka/vilken känd person/personer har han gjort film om tidigare?
  2. Vilket är Elton Johns födelsenamn?
  3. Utslagsfråga: Vilken känd artist skulle du vilja se en film om och varför?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.semed rubriken ”Rocketman” senast 24:00 14/10-2019.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Paramount för de fina priserna!
Fotnot: Rocketman släpps på 4k-blu-ray, blu-ray och dvd på måndag den 14/10-2019.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.