Tävling: Vinn Justice League på Blu-ray/4K-Blu-ray

——————Tävlingen är avslutad——————

Rätt svar- Fråga 1: Hade två korrekta svar, The Dark Knight och The Dark Knight Rises

Vinnare:

  1. Birgitta Nordberg –OSÅRBARHET -skulle bli världens bästa och rikaste STUNTKVINNA ställa upp i stuntscener som vore livsfarliga annars men som jag bara klarar genom min” Osårbarhet 
  2. Nils Karlsson – Tankeläsning – Jag skulle lösa brott genom att läsa tankarna på brottslingarna och se vilka som är skyldiga och vilka som är oskyldiga samt vilka som är tillförlitliga vittnen. Skulle även undersöka vilka politiker som är seriösa och vilka som tar mutor samt undersöka vad  PresidentTrump och President Putin har för planer för framtiden.”  
  3. John Patrik Ahlström – ”Osynlighet har sedan barnsben varit en dröm. SÅ sjuk mycket man kan göra!! Legalt och icke. Så frågan är om man blir superhjälte eller någons ärkeskurk.”

    Redaktionen säger grattis till vinnarna och tack till alla deltagande. Vann ni inte denna gången så håll utkik efter nästa tävling!

————————————————————–

Förra året släpptes DCs jätte, Justice League. På måndag släpps filmen på hemmedia. Vi har fått tre exemplar att tävla ut, en på 4K Ultra HD Blu-ray och två på blu-ray. Allt ni behöver göra för att vinna är att svara på våra tävlingsuppgifter nedan.

Priser:
1:a pris: Justice League 4K Ultra HD Blu-ray
2:a-3:e pris: Justice League Blu-ray

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. vilken DC-film har högst betyg på vår hemsida?
  2. vilken superkraft skulle du vilja ha och hur skulle du använda den?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Justice League” senast måndagen 26/3.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Warner Bros. För de fina priserna!

About Filmfenix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.