Tävling: Vinn jubileumsutgåvan av Grease på Blu-ray

1978 gick musikalklassikern Grease upp på bio. Nu fyrtio år senare släpps en jubileumsutgåva på dvd, blu-ray och 4k blu-ray. Vi har fått tre exemplar att tävla ut på blu-ray och allt du behöver göra för att vinna är att lösa våra tävlingsuppgifter nedan.

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. Grease ligger i toppskiktet av de mest ekonomiskt framgångsrika musikalfilmerna någonsin. Men vilken musikalfilm är mest ekonomiskt framgångsrik någonsin?
  2. Vilka av filmens låtar är med i den ursprungliga broadwaymusikalen Grease?
  3. Utslagsfråga: Vilken icke-filmad musikal skulle ni vilja se som film och varför?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Grease” senast måndagen 30/7.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Paramount för de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.