Tävling: Vinn Harry Potter på 4K Blu-ray

För ungefär en månad sedan släpptes de fyra sista Harry Potter-filmerna på 4K Ultra HD Blu-ray. Under de senaste fyra veckorna har ni kunna följa Fredrik när han har återbesökt och recenserat filmerna i det härliga 4K-formatet. Om ni blev pepp på att se Harry Potter filmerna i 4K har ni nu möjligheten att göra det! Förutsatt att ni lyckas besvara våra tre frågor har ni nämligen en chans att vinna de två avslutande kapitlen i filmserien på 4K Blu-ray. Tänk på att ni behöver ha en både en tv och en mediaspelare som stöder 4K för att kunna se filmerna i det nya formatet. Det följer dock med blu-ray-versioner av filmerna i samma fodral.

TÄVLINGSUPPGIFT: Lös tre nedanstående uppgifter

  1. Vem har regisserat de fyra sista filmerna i filmserien?
  2. Vad föreställer föremålen och symbolerna på de två fodralen ovan?
  3. Utslagsfråga: Vilken av alla trollkonster i Harry Potter-filmerna skulle du vilja kunna behärska och varför?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Harry Potter 4K” senast onsdagen 10/5.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Fredriks recensioner:

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Tack till Warner Bros För de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.