Tävling: Vinn Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald på blu-ray

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald släpptes på dvd, blu-ray och 4k-blu-ray den 1/4. Vi har fått tre exemplar av filmen att tävla ut på blu-ray. Om ni inte har läst vår recension av filmen kan ni hitta den här. Lös våra tre kluriga frågor nedan för att ha chansen att bli en av tre lyckliga vinnare. Varje vinnare får ett exemplar av filmen på blu-ray.

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. Vilket hemvideo-format såg vår recensent filmen på?
  2. Hur många filmer har släppts som utspelar sig i J.K. Rowlings trollkarlsvärld?
  3. Utslagsfråga: När Fantastic Beasts-filmserien nått sitt slut, vad skulle du då vilja se för filmserie inom samma universum?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.semed rubriken ”Fantastic Beasts” senast 14/4-2019.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Warner för de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.