TÄVLING: VINN DUNKIRK PÅ BLU-RAY

————-Tävlingen är avslutad!————-

Vinnare har meddelats och priserna är utskickade.
Tack till alla tävlande!

Svaren vi sökte var:
1. The Dark Knight
2. 70mm
3. Cillian Murphy (Medvetna om att flera svar kunde vara rätt, men det var honom vi sökte)

—————————————————-

Christopher Nolans kritikerrosade krigsfilm har äntligen släppts på Blu-ray och nu har du möjlighet att vinna en av tre blu-ray skivor som vi tävlar ut. Allt du behöver göra är att svara på våra tävlingsfrågor nedan.

TÄVLINGSFRÅGOR: 

  1. Christopher Nolan har spelat in stora delar av Dunkirk med IMAX-kameror, vilken var den första film där han använde IMAX-kameror?
  2. Dunkirk var den andra filmen efter Tarantinos The Hateful Eight som hade premiär i Sverige i ett anrikt analogt filmformat, hur många mm brett är det?
  3. I Dunkirk kan vi se en skådespelare som arbetat flera gånger med Nolan, vad heter han?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Dunkirk” senast måndagen 18/12.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Warner För de fina priserna!

About Seth Petersson

Född i Helsingborg och uppvuxen framför en 28" TV med Star Wars på repeat. I tidiga tonåren vågade jag mig se Gudfadern som jag under min uppväxt lovat att inte röra i videohyllan, i just det ögonblicket blev jag filmnörd. Numera bosatt i Malmö med trevliga biografer. Är mycket förtjust i att se om favoriter eller se klassiker på stor duk och drar mig inte för att resa runt i landet "bara" för ett biobesök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.