Tävling: Vinn Assassin’s Creed på blu-ray

Tävlingen är avslutad, vinnare har meddelats via e-mail.

Spelserien fick en välbehövlig pause och under tiden har fansen fått sig en film med Michael Fassbender i huvudrollen. Vi har fått tre exemplar av Assassin’s Creed på blu-ray att tävla ut till er, våra läsare. För att ha chansen att bli en av de tre vinnarna behöver ni bara svara på frågorna nedanför och följa svarsinstruktionerna.

TÄVLINGSFRÅGOR: 

  1. I filmen spelar Michael Fassbender Callum Lynch som får uppleva vad hans förfader, Aguilar de Nerha, sysslade med under 1400-talet. Men vad heter huvudkaraktären och hans förfader i det första Assassin’s Creed-spelet?
  2. Vilket år släpptes första tv-spelet Assassin’s Creed?
  3. Utslagsfråga: Vi har fått uppleva många olika länder och tidsåldrar i de olika utgåvorna av Assassin’s Creed, vilket land och vilken tidsålder vill du se i nästa del?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Assassin’s Creed” senast onsdagen 19/7.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till 20th Century Fox För de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.