Streamingnyheter vecka 34

Netflix:

21 augusti:

American Factory:

En dokumentär som går på djupet kring dynamiken mellan arbetsgivare och arbetstagare i nutidens USA. Hur behandlar chefer egentligen sina anställda, och vilka rättigheter finns – och om de finns, efterföljs de?

American Factory

HBO:

19 augusti:


The Righteous Gemstones

Familjen Gemstones är djupt kristna och såväl fyller sina dagar som försörjer sig på att predika i Jesu namn på tv. Dessutom är de både kända och dysfunktionella, en kombination som gör dem till den perfekta familjen för en satirisk komediserie.

The Righteous Gemstones har flera kända skådespelare i rollerna

20 augusti:

Light as a Feather säsong 2


I andra säsongen av Light as a Feather upprepar historien sig: fem tjejer spelar spelet ”Light as a Feather, Stiff as a Board” och börjar sedan oförklarligt dö en efter en.. De kvarlevande måste nu ta reda på hur de bryter förbannelsen innan de också går samma öde till mötes!

Light as a Feather faller inom kategorin tonårig mystik

21 augusti:

Beforeigners/Fremvandrerne

HBO’s första norska originalserie är ett sci-fiction drama där mystiska plötsligt ljusfenomen träffar haven. Detta resulterar i att människor från det förgångna lever upp igen över hela världen – utan att någon kan förklara varför, inte ens de själva.

Beforeigners/Fremvandrere kallas de från förr som vaknar upp till liv

26 augusti

The Affair säsong 5

Den femte och avslutande säsongen av relationsdramat The Affair tar vid där den fjärde säsongen började: Allison är död och alla hanterar sviterna av förlusten olika. Noah måste svälja sin stolthet och ta hand om sin familj då Helen är involverad i en ny relation med en spirande filmstjärna. När en person från de bådas förflutna dyker upp förändras dock situationen för de båda.

Anna Paquin (till höger) är ett nytillskott i femte säsongen av The Affair

Power säsong 6

I den sista säsongen av Power är Ghost ute efter hämnd, något som inte är helt enkelt att uppnå när alla i sin tur är ute efter honom. Men efter Tommys svek tänker Ghost inte låta något hindra honom från att utkräva sin hämnd, inte ens FBI-agenterna som för varje dag kommer närmre och närmre att fånga honom…

Power

Alla bilder är från Google.

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.