STAR WARS: Boba Fett kommer tillbaka i ”The Mandalorian”

Jango Fett-skådespelaren Temuera Morrison kommer att dyka upp i den andra säsongen av den populära Star Wars-serien The Mandalorian.

Den beryktade och våldsamt populära prisjägaren Boba Fett, som varit populär ända sedan sin debut i The Empire Strikes Back (1980), kommer äntligen tillbaka i live action form. Skådespelare som får äran att spela Boba Fett blir ingen mindre än Temuera Morrison, som gestaltade Jango Fett i Star Wars: Attack of the Clones (2002). De som kan sin Star Wars-historia vet att Boba Fett är Jangos klonade son och att den förstnämnde prisjägaren fick sitt öde beseglat i Return of the Jedi (1983). Det håller också kontinuiteten med den kanoniska specialutgåvan av The Empire Strikes Back, där Morrison gör rösten för Boba Fett.

Pedro Pascal i The Mandalorian (2019)

Jon Favreau (en av seriens skapare) har sagt att en av orsakerna till att han skapade The Mandalorian var att fylla tomrummet som Boba Fett hypen lämnade. Ända sedan Disney förvärvade Lucasfilm 2012, har det funnits en oändlig ström av rykten om en Boba Fett-film (vid en tidpunkt var regissören Josh Trank knuten till ett projekt). På senare tid har det talats om en Boba Fett-spinoff med James Mangold i spetsen, men de diskussionerna dog efter Solo: A Star Wars Story (2018) floppade. Men nu är Boba äntligen redo att återvända, och det kommer att vara i The Mandalorian.

Pedro Pascal och Nick Nolte i The Mandalorian (2019)

Förutom Boba Fett kommer vi få se Rosario Dawson som fanfavoriten Ahsoka Tano och Michael Biehn som en prisjägare. Det kommer att bli intressant att se hur de får allting att gå ihop, men vi fans har verkligen en hel del att se fram emot nu.

Källa: THR

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.