”Shazam!” Regissören släpper ny skräck kortfilm under karantän!

Lågbudgetskräckis att titta på medan du är hemma i karantän.

Svenske filmskaparen David F. Sandberg, som ligger bakom filmer som Shazam! (2019), Annabelle: Creation (2017) och Lights Out (2016), passar på att vara extra kreativ nu under karantäntider. Tillsammans med sin fru Lotta Losten passade han på att spela in en ny skräck kortfilm ”Shadowed”.

Film postades häromdagenSandbergs Youtube-kanal och beskrivs som ”En slags följeslagare till Lights Out Se den med hög volym och i mörker.”

Sandberg började sin karriär med att göra en hel del riktigt välgjorda kortfilmer med begränsade resurser, tills hans virala genombrott Lights Out tog honom till Hollywood.

Även om hans arbete med Shazam! är fantastiskt, så är det tydligt att Sandberg talang ligger i att skapa riktigt stämningsfulla och läskiga berättelser. Det är nog bara en tidsfråga innan han återvänder till skräckgenren. Oavsett om det är den efterlängtade uppföljaren till Lights Out eller något annat. Och om det är något som kan liknas med Shadowed, är det värt att vänta på.

UPPDATERING: 2020-04-06

På sin Youtube-kanal har nu Sandberg publicerat en 18 minuter lång bakom kulisserna video ”Good Enough – Making Shadowed” där han går igenom skapandet kring kortfilmen Shadowed.

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.