Roccat släpper nya möss

Om du läst våra tidigare recensioner vet du att jag verkligen gillade Roccats tidigare möss riktade till spelare. Och nu kommer Roccat ut med nästa serie som ser ut att bli minst lika intressant. Låt oss presentera Roccat Burst Pro.

Roccat Burst Pro är en spelmus som använder sig av Titan Optical-brytare, precis som deras Vulcan Pro tangentbord. Roccat utlovar bättre precision, prestanda och livslängd tack vare detta. De är också ultralätta på endast 68 gram tack vare sitt skal. Lägg till detta värmebehandlade fötter och en Phantomflex kabel för att kunna spela oavsett musmatta.

Men det som är intressant är så klart Titan Optical-brytaren som skall snabbare svarstid tack vare ljusbaserad aktivering. Den skall också klara av 100 miljoner klick vilket ger en bra livslängd. DPI är ända upp 16000. Och så har du en ytbehandling som motverkar fingeravtryck och smuts. Och allt detta kommer att gå loss 649 SEK och kommer ut i affären 30/10

För den som vill ha en billigare modell släpps Burst Core den 16/11. Med en PMW3330 PixArt-sensor kommer den ha en DPI på 8500. Och ett honungskakskal för minskad vikt. Denna modell kommer att kosta runt 349 SEK. Vi hoppas att vi kommer att kunna testa båda modellerna för er när det blir aktuellt.

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.