Recension: Spies in Disguise (Blu-Ray)

Spies in Disguise är en lättsam, snygg och sevärd spionhistoria. Det är väldigt actionladdat och hela tiden barnvänligt småkul. Filmen hade gärna fått vända sig mer till sin vuxna publik som också ser filmen tillsammans med sina barn.

Superspionen Lance Sterling (Will Smith) och vetenskapsmannen Walter Beckett (Tom Holland) är varandras raka motsatser. Lance är charmig och smidig. Walter är… det inte. Men vad Walter saknar i sociala färdigheter väger han upp med smarta uppfinningar som Lance använder under sina episka uppdrag. En oväntad vändning gör dock att de tvingas förlita sig på varandra på ett helt nytt sätt. Om det udda paret inte kan lära sig att samarbeta är hela världen i fara.

Jag såg den här filmen tillsammans med min familj och vi hade alla en underhållande stund tillsammans. Generellt är det en rolig film och fartfylld, som en tecknad James Bond för barn. Historien är rätt enkel och ingenting för komplicerat.

Det är action i stort sett från början till slut vilket gör att den skiljer sig från de flesta animerade filmer. Det är dock lätt att tro att det inte är någonting för de något mindre barnen, men vapnen kompenseras gott med söta kattungar, enhörningar och mycket mer som gör filmen till något för alla.

I den engelska version är det Will Smith och Tom Holland som gör rösterna till huvudkaraktärerna. Dessa karaktärer är mångt och mycket även präglade efter skådespelarna så att se filmen med svenskt tal blir ungefär som att se en dubbad film. Men med det sagt är det absolut inget fel på de svenska rösterna som gör ett riktigt bra jobb!

Man skulle kunna tro att det är Pixar eller Dreamworks som ligger bakom den här fartfyllda produktionen men så är inte fallet. Utan det är Blue Sky Studios som tidigare gett oss filmer som Ice Age och Rio som ligger bakom filmen.

Gillar man animerade filmer bör man absolut inte missa Spies in Disguise som har mycket att komma med och har något för alla åldrar.

Utgåvan: Utgåvan levererar fantastiskt bra bild och ljud. Det detaljerade ljudet gör de många fartfyllda scenerna till en ren fröjd att följa och skapar en ännu högre upplevelse.

Spies in Disguise är en lättsam, snygg och sevärd spionhistoria. Det är väldigt actionladdat och hela tiden barnvänligt småkul. Filmen hade gärna fått vända sig mer till sin vuxna publik som också ser filmen tillsammans med sina barn. https://www.youtube.com/watch?v=9eY2W7uUkDE Superspionen Lance Sterling (Will Smith) och vetenskapsmannen Walter Beckett (Tom Holland) är varandras raka motsatser. Lance är charmig och smidig. Walter är… det inte. Men vad Walter saknar i sociala färdigheter väger han upp med smarta uppfinningar som Lance använder under sina episka uppdrag. En oväntad vändning gör dock att de tvingas förlita sig på varandra på ett helt nytt sätt.…

Review Overview

Filmen
Utgåvan

70

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.