Project Cars 3

Jag hade höga förhoppningar om detta spel då både 1an och 2an är väldigt bra SIM-Racingspel för både konsol och PC.  Detta är dock inte alls som de föregående spelen.
Spelet saknar tyvärr massor av funktioner som kan få spelet klassat som ett simulatorspel, så som känsla, pitstops, däckslitage och åtgången av bensin.

Project Cars 3 påminner istället om spel som Grid och Forza Motorsport sett till grafik och hur layouten är. Så är man ute efter liknande spel så skulle jag rekommendera detta. Det är ju inga dåliga spel det heller och men man gillar lite olika typer av spel.

Det jag tycker är bra med Project cars 3 är väl urvalet av Banor och Bilar. Samt deras menyer var väldigt lätta att förstå sig på vilket gjorde att man hittade runt ganska fort.För att kunna köpa nya bilar och uppgradera måste man köra för att få in pengar. Vilket du måste göra en del för att få ihop till en bil värdig att köra rankat med mot andra. Det känns också bra att man måste kämpa lite för att få bra saker.

Jag lovade mig själv att ge detta spel en ordentlig chans. Jag spelade säkert 10-15h men hur jag än försökte få till inställningarna på ratten så fick jag aldrig känslan av att ha full kontroll.
När bilen fick sladd ville ratten häva sladden automatiskt trots att jag stängt av alla hjälpmedel.

Jag testade att ställa AI på Svårast samt högsta aggression. 4 varv på den berömde Nordschleife (Nurburgring) i en Audi R8 GT3. Jag startade sist på plats 30 men lyckades vinna racet stort med hela 20sekunder mellan mig och andra plats. Alldeles för lätt spel i mitt tycke, inte alls som de tidigare.

Gott om bilar och banor att välja på

Är man ny eller mer en alldaglig spelare tror jag man uppskattar spelet som det är. Är man dock en simulator-förare eller stort fan av Project Cars 1 & 2 tror jag ni kommer bli väldigt missnöjda på detta spel och man märker att det är en annan studio bakom spelet (Codemaster).

Hade jag förväntat mig ett vardagligt racingspel så hade det kunnat få 3 av 5, men nu förväntade jag mig ett simulatorspel i samma anda som Project Cars 1 & 2 och då hamnar totalbetyget endast på 1 av 5.

Project Cars 3 finns till Playstation, Xbox och på Steam.

Skriven av gästskribent: Daniel BlomquistJag hade höga förhoppningar om detta spel då både 1an och 2an är väldigt bra SIM-Racingspel för både konsol och PC.  Detta är dock inte alls som de föregående spelen.Spelet saknar tyvärr massor av funktioner som kan få spelet klassat som ett simulatorspel, så som känsla, pitstops, däckslitage och åtgången av bensin. Project Cars 3 påminner istället om spel som Grid och Forza Motorsport sett till grafik och hur layouten är. Så är man ute efter liknande spel så skulle jag rekommendera detta. Det är ju inga dåliga spel det heller och men man gillar lite olika typer av spel.…

Review Overview

Betyg

20

About Rickard Eklund

The Cake is a Lie! But i ate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.