Premiär! The Handmaid’s Tale säsong 3

Idag var det äntligen premiär för tredje säsongen av The Handmaid’s Tale på HBO. Serien bygger på Margaret Atwoods prisbelönade roman om det dystopiska samhället Gilead som ligger någonstans i det som tidigare var USA. Som jag har längtat, andra säsongen slutade i juli 2018 så det är nästan ett år.

© HBO Nordic

Men nu är min absoluta favoritserie tillbaka med en tredje säsong! Vill du veta mer om The Handmaid’s Tale? Va bra, då kan du läsa min recension av säsong ett och två. Självklart kommer jag även följa upp säsong tre med fler detaljer när den är avslutad. HBO har släppt de tre första avsnitten idag och kommer släppa ett nytt varje torsdag.

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.