Nytt på Netflix vecka 27

netflix-vecka-27-2016-01Ny vecka nya filmer och serier, förra veckan var det över 40 stycken, denna vecka är lugnare men vi tipsar dig om godbitarna som finns där.

Den stora filmpremiären denna vecka är Disneys Big Hero 6, den första Disneyfilmen som är byggd på en Marvelserie. En bra Disneyfilm som är för de lite mer större barnen och deras föräldrar då den kan vara lite otäck på sina ställen, du kan läsa vår recension här.

Kuromukuro är en anime av den japanska studion P.A.Works för att fira sitt femton års jubileum, serien hade premiär i Japan tidigare i år och Netflix köpte de internationella rättigheterna. Enligt recensionerna på nätet en klassisk mecha-anime som inte lär bryta ny mark. Dock bra betyg på Netflix och det finns ganska ont om anime där så är det din kopp av te så passa på att se serien.

Laggies hade premiär på Sundance för två år sedan och är fylld av en hel del kända namn, Keira Knightley, Chloë Grace Moretz, Sam Rockwell. En romantisk komedi om en kvinna i 30-årsåldern som gömmer sig hemma hos en tonåring och hennes pappa för att försöka hitta sig själv.

Veckans fynd är dock The Invitation. Regisserad av Karyn Kusama som tidigare gjort Jennifer’s Body och Girlfight. Filmen handlar om ett par som blir bjuden på en middag av några vänner de inte träffat på flera år. Väl där börjar mystiska händelser hända och paranoian börjar krypa in. Filmen har fått väldigt positiva recensioner och har en mycket stämningsfull trailer.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0-mp77SZ_0M[/youtube]

 

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.