Nyhet: Trailer till ”The Amityville Murders”

The Amityville Murders är en av årets snackisar bland skräckfantaster: det är en uppföljare till 70-tals klassikern The Amityville Horror. Ska vi vara noga är det en uppföljare som rent dramaturgiskt sett är en föregångare; filmen utspelar sig nämligen innan familjen Lutz flyttar in i det ökända huset där en man en gång mördade sin familj i The Amityville Horror.

Och det är just mannen som mördar sin familj som The Amityville Murders handlar om. Ronald DeFeo Jr., som han hette, existerade även i verkligheten och historien som filmen bygger på är alltså sann. Enligt sig själv blev Ronald tillsagd att mörda av mystiska röster, och år 1974 hämtade han ett vapen och sköt ihjäl hela sin familj. Fallet har sedan dess förundrat true crime-fans världen öve och, som tidigare nämnt, inspirerat filmen The Amityville Horror. I år får historien sin egna filmiska tolkning, och av trailern ovan verkar det bli en läskig sådan!

Källa: Movie Web

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.