Nyhet: Trailer till Mötley Crües biografi ”The Dirt”

Biografin The Dirt om rockbandet Mötley Crüe släpptes i bokform för 18 år sedan, skriven av Neil Strauss, och nu är det äntligen dags för filmformatet. Det är Netflix som lyckats norpa åt sig rättigheterna, och redan om en månad kan vi avnjuta historien om det legendariska rockbandet hemifrån soffan.

Många rockband har diverse skelett i garderoben; få har hela kyrkogårdar som Mötley Crüe. Har ni som mig läst boken, förstår ni vad jag menar. Annars räcker det med att kika på trailern till The Dirt här nedan för att få en hum om vad filmen kommer att bjuda på: heroinöverdoser, bilkrascher, svajiga äktenskap och, framför allt, en jäkla massa rock’n’roll.

I rollerna som stjärnorna ser vi Iwan Rheon från Game of Thrones som Mick Mars , Douglas Booth som Nikki Sixx, Daniel Webber från The Punisher som Vince Neil och rapparen Machine Gun Kelly som Tommy Lee. Komikern Pete Davidson från Saturday Night Live spelar deras manager Tom Zutaut.

The Dirt har premiär på Netflix den 22 mars.

Källa: The Rolling Stone

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.