Nyhet! Trailer för Orange is the New Black säsong 7 ute nu!

Orange is the New Black aka OITNB är definitivt en av Netflix största originalserier någonsin. Sedan 2013 har vi kunnat följa livet på kvinnofängelset med Piper Chapman och hennes medfångar och fångvaktare. Säsong 7 sägs bli den sista och den har premiär 26 juli. Senaste trailern ser du här!

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.