Nyhet: Stranger Things är tillbaka i sommar!

Att succéserien Stringer Things återvänder för en tredje säsong har stått klart ett tag. Att den återvänder till Netflix redan i sommar, närmare bestämt den fjärde juli, är däremot en glad nyhet!

Det vi vet om tredje säsongen är att den utspelar sig två år efter den andra säsongen, alltså år 1985, och att de unga huvudrollsinnehavarna återvänder till sina välkända roller. Dessutom har det dykt upp ett nytt shoppingcenter i staden, något en kryptisk teaser-trailer avslöjade (för övrigt den enda information den gav ut). Netflix har också släppt namnen på samtliga avsnitt, som alla har premiär den fjärde juli.

Se teaser trailern, och läs namnen på avsnitten nedan:


Namnen på de åtta avsnitten i säsong tre:

1. Suzie, Do You Copy?

2. The Mall Rats

3. The Case of the Missing Lifeguard

4. The Sauna Test

5. The Source

6. The Birthday

7. The Bite

8. The Battle of Starcourt

Källa: Den of Geek

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.