Nyhet! Sista säsongen av Orange Is the New Black ute nu

Idag är det premiär för 7:e säsongen av Netflix succéserie Orange Is the New Black. Som många säkert hört är detta den sista säsongen av OITNB. Så nu återstår att se hur det kommer att gå för Piper, Alex, Red och alla de andra internerna. Behöver du friska upp minnet av föregående säsonger? Då kan du kolla in videon nedan.

Personligen har jag lite delade åsikter om serien. Generellt är skådespeleriet väldigt bra och likaså storyn. Däremot tyckte jag att några av mittensäsongerna inte var så bra. Men som helhet har det varit en väldigt underhållande och dramatisk serie med intressanta karaktärsskildringar som nu tar farväl med en sista säsong.

Bild och video © Netflix

About Angela Ljungkvist

Filmhistorien är magisk. Hollywood gör mycket bra men också mycket dåligt. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Älskar 40-och 50-talets filmstjärnor och dess skapare samtidigt som jag beundrar Nya vågens nakenhet. 90-talet är förmodligen det allra bästa årtiondet inom film. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.