Nyhet: Ny bild från remaken av ”Pet Sematary”

Fandango har släppt en ny bild från den nya versionen av Pet Sematary; Stephen Kings novell som blev en av vår tids mest hyllade skräckböcker. Boken lade också grunden för filmen med samma namn år 1989, som i vår släpps i en nyversion signerad regissörerna Kevin Kölsch och Dennis Widmyer.

Än så länge har en trailer släppts men annars har informationen varit knapp, inte heller berättar den nya bilden särskilt mycket. På bilden ovan ser vi karaktären Jud Crandall ståendes i vad som förmodas vara den ökända begravningsplatsen. Att han inte är där av positiva anledningar kan vi redan nu ana, men att få reda på vad som hänt får vi vänta ett tag till med. Närmare bestämt till den 5:a april, då filmen har premiär i USA.

Källa: Fandango och MovieWeb

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.