Nyhet: Läckt bild från ”Toy Story 4”

Det var på instagram som bilden ovan laddades upp, en bild som nu spridits världen över. Den föreställer nämligen en bild från filmen Toy Story 4, aldrig tidigare sedd! På bilden syns hjältarna från filmen fly från en karneval, vilket passar ihop med tidigare material som släppts officiellt, och som också visat en karneval. Bilden kommer från en rysk kalender, precis som den läckta bilden på Frozen 2.

Bildtexten till bilden berättar mer om vad vi har att vänta: ”Sen Andy började på universitetet har leksakerna flyttat till ett nytt hus, där en liten flicka vid namn Bonnie bor. Hennes första dag på dagis är början på nya äventyr, leksaker och en romantisk historia!”.

På bilden visas även Bo Peep, som saknades i tredje filmen men nu alltså återvänder, med en ny stil, i Toy Story 4. Andra tillskott är Jordan Peele och Keegan-Michael Kay som gör rösterna till två mjukdjur.

Toy Story 4 har världspremiär den 20 juni.

Källa: mmdisney200 @ Instagram och Movie Web.

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.