Nyhet: Första trailern till ”Stranger Things” säsong 3

I juli kommer den tredje säsongen av en av de senaste årens mest hajpade serier: Stranger Things. De lika gulliga som irriterande barnen är tillbaka i åtta nya avsnitt på Netflix med premiär på USAs nationaldag; den 4:e juli.

I nya säsongen får vi följa Mike, Eleven, Dustin och de andra under ett sommarlov som inte utvecklar sig som de hoppats. Vad som skulle fortsatt med tråkiga sommarjobb, häng i gallerian, och solande på stranden slutar istället med att gänget måste återförenas för att kämpa mot ett nytt monster som hotar deras hemstad. Inte särskilt chill sommarlov, eller hur?

Stranger Things säsong 3 har premiär på Netflix den 4:e juli

Källa: The Verge

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.