Ny trailer! Once Upon a Time in Hollywood av Quentin Tarantino

Spänningen är olidlig, ny trailer för Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood är ute! Vad tror ni om filmen? Personligen vågar jag inte kolla på trailern!
Quentin Tarantino har varit min husgud i 25 år så inför varje ny film han skapar så försöker jag hålla mina förväntningar nere för tänk om jag inte gillar det han visar!!!* Därför försöker jag i vanliga fall undvika både trailers och recensioner då jag vill se hans filmer med ett fritt sinne…

Men det är något med Once Upon a Time in Hollywood som gör att jag måste veta och jag tror Quentin förstår mig 😉 för hans förra trailer var precis så som jag vill se en trailer, så jag hoppas jag vågar kolla på denna också… men jag delar den med er så länge!
* Inglourious Basterds är hittills min enda besvikelse, jag anser att det är en fantastisk film men jag saknade något (typ Quentin).

About Angela Ljungkvist

Filmhistorien är magisk. Hollywood gör mycket bra men också mycket dåligt. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Älskar 40-och 50-talets filmstjärnor och dess skapare samtidigt som jag beundrar Nya vågens nakenhet. 90-talet är förmodligen det allra bästa årtiondet inom film. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.