Ny trailer för Tenet

En ny actionladdad trailer har släppts för Christopher Nolans kommande film Tenet.

Tenet-trailern äntligen några detaljer om handlingen: Kenneth Branaghs karaktär är Tenets skurk och vill orsaka ”något värre” än armageddon. John David Washington och Robert Pattinsons karaktärer samarbetar för att stoppa honom med ett koncept som kallas tidsinversion (vilket vad vi kan förstå skiljer sig från vanliga tidsresor). Naturligtvis är det bara handlingen i väldigt grova drag och det kommer säkert att vara mycket djupare och fler nyanser – särskilt när det gäller reglerna för tidsinversion.

I trailern ser vi Washington fånga kulor med sin pistol, men det säkert bara toppen av isberget för allt vi kommer få se i Tenet. Tenet ser ut att vara ett riktigt ambitiöst och extravagant konstverk signerat Christopher Nolan, som ligger bakom ”blygsamma” filmer som Inception (2010), Dunkirk (2017) och The Dark Knight trilogin. En sak är säkert, vi kan förvänta oss något utöver det vanliga!

Det mest intressanta är att den nya Tenet-trailern inte nämner när filmen ska släppas. Den ska ha premiär 17 juli, men kan på grund av rådande omständigheter kan det såklart komma att ändras.

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.