Månadens PS+ spel – Juni

Denna månad bjuds PS4-spelarna på tre stycken spel! Två ordinarie spel och ett bonusspel. Så nu är det bara att gå in på PS-store och ladda ner dessa spel och hoppas på regnväder, eller? Nja, för min egen del så kör jag vidare på bonusspelet, medan de två ordinarie har förbrukat sin plats på hårddisken. 

Trials Fusion
När jag testade Trials Fusion första gången så fördes tankarna till ett spel som jag spelade väldigt mycket när jag var liten på PC, Elastomania. Här kör du cross/fyrhjuling/enhörning och du ska ta dig genom en bana på tid och utan att crasha. Lättare sagt än gjort kan jag be att få tala om. Du får lätt överslag på hojen, så Joysticken får verkligen arbeta. Schysst grafik och stundtals underhållande, men mest av allt frustrerande.

XCOM2
Jag körde igång spelet och började med att skapa en karaktär, vilket ser väldigt snyggt ut. Hade aldrig hört talas om spelet tidigare, så hade inga förväntningar mer än att det skulle vara ett shooter-spel. Det är ett annorlunda skjuta-spel, som fungerar lite som ett strategiskt brädspel. Det är något som jag inte är van vid och trots att det är bra grafik så tröttnade jag väldigt snabbt, men det har fått riktigt fina betyg av mina mer insatta kollegor.

Call of Duty Black Ops 3
Månadens joker som dök upp nästan en vecka efter månadens spelsläpp. Det här är ett riktigt schysst fps-spel med bra grafik och spännande story. Finns även flera DLCs att lägga till, samt olika speltyper, som till exempel Zombies. Då XCOM2 inte var något för mig och att Trials Fusion var något jag tröttnade på rätt snabbt så var COD – Black Ops 3 ett kärt välkomnande till månadens spel.

Tips: Lägg till månadens spel i biblioteket och ladda ner det vid ett annat tillfälle för att spara plats på hårddisken!

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.