Månadens PS+ spel – April

Förra månaden levererades det inte något spel som jag riktigt fastnade för. Den här månaden ser dock bättre ut. Man kan säga att temat är bilar.

Mad Max

Först testar jag Mad Max, spelet som är baserat på karaktärerna från filmerna med samma namn och skapat av svenska spelutvecklarna Avalanche Studios. Det hela utspelar sig i en Post-apokalyptisk värld. Spelet ser helt okej ut och påminner en del om Batman – Arkham Knight, ett spel jag gillar väldigt mycket. Du spelar som Max och går runt för att utföra uppdrag och köra bil. Trots att jag inte har spelat det så mycket så verkar det vara ganska mycket biljakt och resor på fyra hjul. Spelaren har möjlighet att samla skrot och uppgradera både Max och hans bil. Än så länge så upplever jag det som ett bra spel. Att manövrera fordon i spel brukar vara antingen jättebra eller jättedåligt. Här lutar det mer åt det förstnämnda. Storyn har jag inte kommit in i märkvärt, men känns än så länge som att det funkar.

Trackmania Turbo

Nästa spel är Trackmania Turbo. Ett lekfullt och fartfyllt rallyspel. Finns egentligen inte så mycket mer att säga. Det är ett underhållande spel, och en bonus är att man kan köra splitscreen. Det är något som försvunnit allt mer från den här typen av spel, så det är kul att se att det är kvar. Perfekt att spela tillsammans med barnen. Det går även att skapa egna banor och så finns det flera olika modes att köra. Sammanfattningsvis så finns det två bra spel på PS+ denna månad, som bör ligga kvar till den första eller åttonde Maj, så ladda ner och spela om ni inte redan har gjort det! Och har ni testat spelen redan (eller tidigare), vad tycker ni?

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.