Lista: Nytt på Netflix i mars

Har du börjat tröttna på Netflix utbud? Oroa dig inte, i vanlig ordning bjuder streamingtjänsten på en massa nytt även i mars månad. Kolla listan nedan för att se vad som låter intressant!

SERIER:

1 mars:

Northern Rescue
Familjedrama, amerikanskt

Efter sin frus plötsliga död flyttar sök- och räddningskommendören John West tillbaka till sin hemstad Turtle Island Bay med sina tre barn.

Northern RescueCricket Fever: Mumbai Indians
Dokumentär, sport, indiskt, amerikanskt

I världens tuffaste cricketliga är varje spel en kamp. Kan Mumbai Indians övervinna sina olikheter och ta hem ännu en vinst?


Star Trek Discovery
Sci-fi, äventyr, amerikanskt

Mystiska händelser i olika regioner av galaxen gör att Discovery skickas på ett nytt uppdrag med en temporär kapten: Cristopher Pike från Enterprise.

2 mars:

Romance is a Bonus Book
Komedi, romantik, koreanskt

En begåvad ung skribent, som är den yngsta chefredaktören någonsin på sitt förlag, möter en före detta copywriter som är desperat efter jobb.

3 mars:

Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 2
Komedi, talk-show, nyheter

Hasan Minhaj återvänder med nya avsnitt varje söndag för att diskutera globala händelser och kultur med en humoristisk synvinkel.

7 mars:

The Order
Drama, fantasy, skräck

Ute efter att hämnas sin moders död svär en college-student trohet till en hemlig order och finner sig själv fångad i ett krig mellan varulvar och häxor.

8 mars:

Shadow
 Kriminal, action

Hemsökt av en tragisk händelse söker en polis, som är oförmögen att känna fysisk smärta, efter kriminella i Johannesburg.


Immortals
Drama, kriminal, sci-fi

Driven av hämnd ger sig den nyblivna vampyren Mia ut för att hitta en artefakt som håller makten att förgöra den onda vampyrledaren Dmitry


After Life
Komedi

En journalist försöker hantera sin frus död och skapar ett tjurigt alter ego för att stöta bort de som bryr sig om honom


12 mars:

Terrace House: Opening New Doors: Part 6
Romantik

Kaito och Risako umgås med sina nya rumskompisar medan Yui och Aio försöker bestämma sina nästa steg. Inget är säkert förutom vänskap.


15 mars:

Love, Death & Robots
Vuxenanimation, skräck, action

En animerad antologiserie presenterad av Tim Miller och David Fincher.


Turn Up Charlie
Drama, komedi, brittisk

En avdankad DJ förbereder sin comeback samtidigt som han arbetar som nanny åt sin kända bästa väns galna 11-åriga dotter.


Arrested Developement
Komedi, amerikanskt

Familjen Bluth fortsätter förstöra allt i sin väg och sonen Michael kan än en gång inte låta bli att hjälpa dem med exakt allt.

Arrested Development

If I Hadn’t Met You
Sci-fi, spanskt, kärlek

Eduard, en man som förlorat sin familj i en tragisk olycka, reser till parallella universum för att finna ett bättre öde åt sin fru.


Queer Eye: Season 3
Reality

The Fab Five beger sig ut på vägen för att besöka Kansas City för ännu en säsong av känslosamma förvandlingar.


16 mars:

Green Door
Sci-fi, taiwanesisk

En problemtyngd psykolog återvänder från USA för att öppna en klinik i Taiwan men när mystiska patienter börjar dyka upp kan han inte längre dölja sitt förflutna.


20 mars:

My Husband’s Penis Won’t Fit
Romantik, japanskt

Kumiko och Kenichi träffades i college och har ett lyckligt äktenskap, men med tiden uppenbarar sig ett ovanligt problem för de lyckliga tu.


22 mars:

Carlo & Malik
Thriller, drama, italienskt

En gammal kriminalkommissarie måste konfrontera sina egna förutfattade meningar när han paras ihop med en rookie från Elfenbenskusten för att lösa en serie mordfall i Rom.


Dehli Crime
Kriminal, indiskt

Fem kvinnliga poliser leder en ögonöppnande sökinsats för att hitta bevis efter att staden skakats av en gruppvåldtäkts. Baserad på sanna händelser.


Historia de un cremen: Colosio
True crime, mexikanskt

Dramatisering av lönnmordet på den mexikanska presidentkandidaten Luis Donaldo Colosio år 1994.


Most Beautiful Thing
Drama, brasilianskt

En kvinna som levt ett skyddat liv flyttar till Rio för att starta ett nytt liv och hitta sig själv bland stadens magnifika stränder och berg


Selling Sunset
Reality, amerikanskt

Oppenheim Group är en grupp fastighetsmäklare i Los Angeles som säljer lyxiga hem till eliten, men allt börjar raseras när en ny mäklare blir en del av firman.

29 mars:

Santa Clarita Diet: Season 3
Komedi, amerikanskt

Sheila söker efter mening med sin tillvaro, Joel undersöker ett hemligt sällskap, och Abby kämpar med sina känslor för Eric.

Santa Clarita Diet


Osmosis
Drama, sci-fi, franskt

I ett framtida Paris använder en app personliga minnen för att förstå kärlekens mysterier. Men vad händer när minnena faller offer för manipulation?


Traitor
Drama, thriller

När Andra världskriget tar slut går en ung brittisk kvinna med på att hjälpa en amerikansk agent att ta reda på hur ryssarna infiltrerat den brittiska regeringen.


31 mars:

El sagor de las margaritas
Kriminal, spanskt

När hon undersöker försvinnandet av en ung flicka i en avskärmad Galicisk stad upptäcker en civilvakt likheter med en förlust i sitt egna förflutna.


Trailer Park Boys: The Animated Series
Animerat, komedi, kanadensiskt

Ricky, Bubbles och Julian är tillbaka, lika höga, fulla och galna som alltid. Men med en liten förändring – den här gången är de animerade!


On My Block: Season 2
Ungdom, drama, amerikanskt

Efter en tragedi, och Jamal’s värdefulla upptäckt, måste vännerna använda sig av sin vänskap för att klara sig igenom de kommande svårigheterna.

On My BlockFILMER:

1 mars:

River’s Edge
Ungdom, japanskt

High school-eleven Haruna blir vän med ensamvargen Yamada och dras in i den komplicerade relationen mellan honom, en modell och flickan som älskar honom lite för kravlöst.


Your Son
Kriminal, spanskt

Efter att hans son blivit brutalt misshandlad utanför en nattklubb, tar en kirurg lagen i egna händer och utkräver hämnd.

The Boy Who Harnessed the Wind
Drama, brittisk

Inspirerad av en vetenskapsbok bygger den 13-årige William Kamkwamba en vindturbin för att rädda sin Malawiska hemby från svält. Baserad på en sann historia.


Budapest
Komedi, fransk, belgisk

Två vänner slutar på sina tråkiga jobb för att starta ett företag som planerar svensexor i Budapest. Deras fruar har dock blandade känslor över deras beslut.

Budapest


8 mars:

Lady J
Indie, kostymfilm, franskt, komedi

När hennes kärleksaffär med en markgreve tar en oväntad riktning bestämmer sig den rika änkan för att söka hämnd med hjälp av en yngre kvinna.


Juanita
Indie, romantik, komedi

Juanita har fått nog av sitt liv och lämnar sina vuxna barn bakom sig för att påbörja ett nytt liv.


13 mars:

Triple Frontier
Action, amerikanskt

Fem tidigare soldater från den amerikanska armén har pengaproblem och bestämmer sig för att försöka råna en drogbaron, men slutar upp som måltavlor.


15 mars:

Dry Martina
Drama, komedi

En sexuellt äventyrlig sångerska får ett underligt möte med ett fan vilket är starten på en galen eskapad genom Chile

Dry Martina

22 mars:

Mirage
Drama, sci-fi, spanskt

En glitch i tid och rum gör att Vera får möjligheten att rädda en pojkes liv 25 år tidigare, men det leder också till att hon förlorar sin dotter i nutid.


The Dirt
Biografi, drama, musik

I filmatiseringen av biografin om rockbandet Mötley Crüe möts tittaren av både extrem eufori och bottenlöst mörker.


29 mars:

The Highwaymen
Kriminal, drama, biografi

Historien om detektiverna som tillslut fick tag på det legendariska paret Bonnie and Clyde. När tekniken och FBI’s styrka inte räckte till fick två Texas Rangers, spelade av Kevin Costner och Woody Harrelson, följa sin magkänsla för att lyckas fånga de båda banditerna. Baserad på sanna händelser.

The Highwaymen

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.