Jag och den halva kvinnan

Jag vet inte om det har framkommit ännu (eh jo, det har det) men jag ser ju en hel del skräpteve. Strunt. Nonsens. Osv. Och vill en då av oklar anledning se skräpteve så är TLC den heliga graal. TLC har nämligen byggt upp hela sin tevekanalsidentitet kring just SKRÄP. Det är som att de har sett in i människans inre och kommit fram till att innerst inne vill vi se program om människor som helt enkelt är konstigare än en själv.

Problematiken för en kanal som bygger sin identitet på dessa sorters program är att efter ett tag så nöjer sig inte publiken med att se skönhetstävlingar för barn, medium från Long Island eller monstertårtsbagare. Publiken vill ha mer! Konstigare!

long-island-medium1

Och då tänker jag mig att följande scenario utspelats på TLC:s huvudkontor:

Idéspruta 1: Okej alltså folk verkar ju som ändå gilla mormoner, men det här med polygami och skit kan vi ju inte köra på igen.
Idéspruta 2: Nej det är lite förlegat, men om vi byter ut folk i förhållanden till folk som söker förhållanden?
Idéspruta 1: JA JA, folk som söker kärleken är alltid poppis – se bara på hur många säsonger Bachelor det visats.
Idéspruta 2: Men visst känns det som att något fattas ändå? Funkar liksom inte med ”mormon looking for love”. Vi behöver något mer.
Idéspruta 1: Men om vi slänger in ett handikapp av något slag också då?

Och ungefär så tänker jag mig alltså att deras nya serie ”Mormon half love” kom till. Som alltså, som ni kanske förstod, handlar om en HALV mormonkvinna som söker kärleken. Halv som i endast torso.

TLC alltså, de kan sin sak.

About Frida Lundström

Trettiårskrisande Västerbottning med ett språkbruk som en femtonåring och längd som en tioåring. Ser mest på teve, lite för mycket för sitt eget bästa, och blandar gärna TLC-strunt med HBO-draman. Hyser även någon slags skev dröm om att bli buren av Hodor. Men är i övrigt fullt normal, på heders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.