Introduktion till ny blogg

Det här med blogg har alltid varit något klurigt för mig. Jag har vid minst två tillfällen genom åren startat en, hållit igång i ungefär tre veckor innan jag lagt ner igen. Men skam den som ger sig heter det ju, så här kommer ytterligare ett försök att få till någonting sånär kontinuerligt skrivande.

Denna blogg är ”Öppen för förslag”, som de som kan sin Lunarstorm vet att man kunde välja som relationsstatus på sin profil.  Här kommer jag bland annat recensera film och spel som inte är aktuella i form av att de nyligen har släppts, utan mer ifrån ett retro-/nostalgiperspektiv, topplistor, krönikor och allsköns andra texter som jag känner att jag måste babbla av mig kring där ett mer slappare språk kan användas – något som ju en blogg tillåter gentemot en recension. Kanske kommer jag recensera alla Zelda-spel som finns, kanske kommer jag grotta ned mig i klassiska skräckfilmer eller tycka till vilka som är 80-talets bästa actionfilmer – det märker vi vad det lider. Planer finns i varje fall.

About Kenny Nordgren

En nästan värmlänning som sedan hösten 2014 är bosatt i Kungälv utanför Göteborg. Arbetar till vardags som pedagog på en låg- och mellanstadieskola. I ryggsäcken finns fem år på universitet med studier inom filmvetenskap och historia. Dagdrömmer om att inom en överskådlig framtid få chansen att skriva en doktorsavhandling rörande skräckfilm. Gillar förutom film även fotboll, tv-spel, hårdrock och att laga rolig mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.