HyperX Pulsefire Haste

Vill du har en ultralätt spelmus som inte har en massa funktioner men ger dig en bra upplevelse? HyperX Pulsefire Haste kan då vara valet för dig. Denna superlätta mus gör egentligen precis vad man kan förvänta sig men gör det riktigt bra.

HyperX Pulsefire Haste tillhör mellansegmentet av möss med sina 649 kr. Det är en rent uttalad gamingmus med fokus på vikt och bra senor så den är mer anpassad för FPS och den typen av spel än MMO och likande. Musen är ganska liten men ligger bra i min hand. Den är lite mindre än möss jag haft tidigare för att hålla nere vikten men inte så liten att den försvinner i min hand. Dock tog det ett tag vid att vänja sig med hur den kändes i handen. Och med sina 60 gram väger den nästan ingenting.

Delvis för att hålla ner vikten har den hål i sig. Dessa i form av vaxkakestruktur. Det är en sådan sak som tog helt klart tid att vänja sig när du inte är van vid en lätt mus. Denna mus väger nästan hälften av vad min vanliga brukar väga och vaxkakestrukturen gjorde att den kändes annorlunda i handen. Nödvändigtvis inte dåliga saker men om du spelar mycket online kan det ta ett tag innan du känner dig bekväm med att hålla den i handen.

Det gör att vissa saker fått stryka på foten för att denna mus skall fungera på ett bra sätt. LED-belysningen är minimal och det finns bara sex knappar på den. Denna mus har som sagt var ett fokus, hålla nere vikten samtidigt som den ger en så bra spelupplevelse som möjligt. I den sitter en PAW 3335 sensor som klarar av 16000 CPI och 450 IPS. För den som kan sina möss ser det på pappret inte så imponerande ut men sensorn fungerar i praktiken väldigt bra och jag tror att de flesta personer inte kommer att märka så stor skillnad mot dyrare sensorer.

Även den trådade kabeln är lättare än på en vanlig mus och är något som verkligen inte märks när jag spelade. Ibland kan jag uppleva en känsla av kabeln när jag spelar FPS då den har en tyngd men inte så här. Den väger i princip 20 gram och märks aldrig under ett spelpass. Knapparna var också sköna och lätta att trycka på. De låg perfekt under mina fingrar och fungerade ypperligt.

För 649 kr kan du inte få fel med en HyperX Pulsefire Haste om du är ute efter en lätt mus för att spela FPS. Visst den är inte perfekt och är du en progamer så kommer du störa dig på sensorn. Men för oss andra är den ett givet val.

дебетовые карты банки
Vill du har en ultralätt spelmus som inte har en massa funktioner men ger dig en bra upplevelse? HyperX Pulsefire Haste kan då vara valet för dig. Denna superlätta mus gör egentligen precis vad man kan förvänta sig men gör det riktigt bra. HyperX Pulsefire Haste tillhör mellansegmentet av möss med sina 649 kr. Det är en rent uttalad gamingmus med fokus på vikt och bra senor så den är mer anpassad för FPS och den typen av spel än MMO och likande. Musen är ganska liten men ligger bra i min hand. Den är lite mindre än möss jag…

Review Overview

Betyg

80

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.