Husdjurens hemliga liv

pets2

Har du husdjur? Har du någonsin undrat vad dom gör när du inte är hemma? Här kommer svaret! Från skaparna av Minioner kommer nu Husdjurens hemliga liv (The Secret Life of Pets). En fartfylld historia från början till slut.

Vi möter Max som är världens lyckligaste hund (enligt honom själv) han bor med sin matte Katie i New York. Hans grannar består av katten Chloe, mopsen Mel, taxen Buddy, undulaten Sweet Pea och pomeranian Gidget som är hemligt kär i Max.

THE SECRET LIFE OF PETS, from left: Chloe (voice: Lake Bell), Sweetpea, Norman, Mel (back, voice: Bobby Moynihan), Tiberius (back, voice: Albert Brooks), Buddy (voice: Hannibal Buress), Gidget (voice: Jenny Slate), 2016. © Universal /Courtesy Everett Collection

En dag kommer Katie hem med en ny hund, den ostyriga blandrasen Duke, något Max inte gillar, han vill ju ha Katie för sig själv! Duke däremot älskar sitt nya hem och tänker inte acceptera motstånd från Max, om Max inte tycker om Duke måste han bort!

The-Secret-Life-of-Pets-1

En dag hamnar Max och Duke i en svår knipa efter att de blivit infångade av djurfångare, de inser då att de måste bli vänner för att klara sig. De möter den söta kaninen Snöboll som lever på gatan och har en hel armé med bortglömda husdjur som är ute efter hämnd på alla djurägare. Här tar en fartfylld resa fart och vi får följa med på en spännande och känslosam historia med många skratt.

pets6

Har du husdjur är igenkänningsfaktorn stor, om du inte har det kommer du garanterat skratta ändå! Jag såg den svenska versionen och jag måste säga att rösterna var väl valda och funkade perfekt med karaktärerna (även om det var mänskliga röster). Husdjurens hemliga liv är en otroligt charmig och rolig historia som rekommenderas för både små och vuxna barn. Filmen har Sverigepremiär på onsdag den 3 augusti. Titta på den svenska trailern för filmen här.

Har du husdjur? Har du någonsin undrat vad dom gör när du inte är hemma? Här kommer svaret! Från skaparna av Minioner kommer nu Husdjurens hemliga liv (The Secret Life of Pets). En fartfylld historia från början till slut. Vi möter Max som är världens lyckligaste hund (enligt honom själv) han bor med sin matte Katie i New York. Hans grannar består av katten Chloe, mopsen Mel, taxen Buddy, undulaten Sweet Pea och pomeranian Gidget som är hemligt kär i Max. En dag kommer Katie hem med en ny hund, den ostyriga blandrasen Duke, något Max inte gillar, han vill…

Review Overview

Betyg

90

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.