Fyra julserier på Netflix

Home for Christmas

Home for Christmas
Norsk, komedi

Alla förutom 30-åriga Johanne verkar ha hittat den perfekta partnern. Trött på alla frågor om när hon ska hitta den rätte bestämmer hon sig för att nu gäller det och påbörjar en 24 dagar lång jakt efter den perfekte mannen lagom till jul. Men det är inte så lätt att finna Mr Right får hon snart uppleva – det finns fler Mr Wrong och Mr Right Now än perfekta prinsar runt hörnen och på Tinder. Kommer Johanne att tillslut finna kärleken eller bara ännu ett engångsligg?


Hemligheternas Tid
Tysk, drama

Lagom till jul samlas hela familjen för att uppleva en mysig tid tillsammans; föräldrar, barn och barnbarn. Vad som skulle bli en fridfull jul blir dock en djupdykning i det förflutna när komplexa familjerelationer nystas upp och relationer sätts på prov.


Juldagarna
Spansk, drama

De fyra systrarna Maria, Esther, Sofia och Valentina är i helt olika stadier av livet och ska fira jul ihop i familjehemmet. Det som börjar bra får snart en annorlunda vändning när de måste gömma en liten flicka i familjens lada; något som inte bara skapar dramatik och intriger utan riskerar deras säkerhet..


Merry Happy Whatever
Amerikansk, komedi

Don Quinn är familjens överhuvud, och ett överhuvud med en stark vilja! En vilja som sätts på prov när hans yngsta dotter kommer hem till jul med sin nya pojkvän i släptåg som planerar att fria till hans älskade dotter. Nu är det upp till Don att ta reda på om pojkvännen håller måttet medan pojkvännen måste göra allt för att försöka överleva julen i den knasiga familjen Quinn.

Juldagarna

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.