Filmfenix testar

En given del av allt filmtittande är att ha något gott till hands. Därför har vi bestämt oss för att även börja testa godis, snacks, glass och annat gott. Målet är att ungefär en gång i veckan recensera någon nyhet under rubriken:- Filmfenix Testar. I framtiden kan vi också komma att göra videorecensioner men vårt första test hittar ni i texten nedan. Denna vecka har jag haft min flickvän Emma som medrecensent och vi har testat både glass och choklad.

godis

Lindt – Lindor Strawberries & Cream –  Lindts chokladkulor som heter Lindor är det nog inte många av er som har missat. Något som en del av er däremot kan ha missat är att det just nu finns en tillfällig smak som heter Strawberries & Cream. Kulorna beskrivs på påsen som vit choklad med en fyllning av jordgubbar och grädde. Första intrycket är att det finns en tydlig smak av både grädde och jordgubb. Det andra intrycket är hur pass söta de är. Kombinationen av vit choklad och jordgubb brukar vara pricksäker men här blir det en aning för sött, efter två-tre kulor känns det nästan otänkbart att äta en till. Produkten får dock mer än godkänt och den är väl värd att testa om du gillar både jordgubb och vit choklad.

Ben & Jerry’s – Greek Style Blueberry Cheesecake – En av de senaste smakerna som Ben Jerry’s har lanserat i sitt svenska glassortiment är denna fantastiska kombination av frozen yoghurt, blåbär och kakbitar. Frozen yoghurt är en aning syrlig på egen hand och gifter sig därför bra med både den friska smaken av blåbär och de frasiga kakbitarna. Min flickvän Emma sade:- ”Jag vill springa och ta mer i frysen direkt!”. Jag skulle inte själv klassa mig som en glassfantast men Blueberry Cheesecake är definitivt en ny favorit ibland Ben & Jerry’s många olika  smaker.

Har ni några egna favoriter ibland Lindts chokladsmaker och i Ben Jerry’s sortiment? Berätta i kommentarsfältet nedan. Där får ni också gärna tipsa om det är någon annan godis-, snacks- eller glassnyhet som vi borde testa!

En given del av allt filmtittande är att ha något gott till hands. Därför har vi bestämt oss för att även börja testa godis, snacks, glass och annat gott. Målet är att ungefär en gång i veckan recensera någon nyhet under rubriken:- Filmfenix Testar. I framtiden kan vi också komma att göra videorecensioner men vårt första test hittar ni i texten nedan. Denna vecka har jag haft min flickvän Emma som medrecensent och vi har testat både glass och choklad. Lindt - Lindor Strawberries & Cream -  Lindts chokladkulor som heter Lindor är det nog inte många av er som har missat.…

Review Overview

Lindt - Lindor Strawberries & Cream
Ben & Jerry's - Greek Style Blueberry Cheesecake

65

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.