Filmfenix Testar: Werther’s Original Caramel Popcorn

Karamellpopcorn har aldrig varit en personlig favorit eftersom det är en form av snacks som har en tendens till att ofta bli FÖR söta. Men när jag såg att Werther’s Original hade lanserat sina egna karamellpopcorn blev jag nyfiken eftersom jag alltid har uppskattat deras karameller. Intresset visade sig vara befogat, godisföretaget har lanserat en riktigt smakbomb.

Werther’s Original – Caramel Popcorn
Tidlösa popcorn med smak av Werther’s klassiska och krämiga karameller. Tanken att kombinera popcorn med karamell är inte banbrytande men genomförandet är riktigt bra. Dessa popcorn har en härligt crunchy textur som gifter sig utomordentligt bra med den lena karamellsmaken. Detta är en välbalanserad produkt som lyckades vinna över samtliga deltagare i testpanelen trots att ingen av oss skulle betrakta oss som karamellpopcorn-fantaster.

Werther’s Original – Caramel Popcorn Brezel
Samma pricksäkra smakkombination som ”classic”-varianten ovan. Skillnaden i denna påse är att den även innehåller bitar av salta små pretzels. De redan så crunchy popcornen får lite extra krispighet och ytterligare sälta. Resultatet är en något vassare produkt även om betyget blev det samma.

Tycker ni det är kul att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Werther’s Original Popcorn finns ute i handeln sedan slutet på januari.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.