Filmfenix Testar: Västkust Nätchips Sourcream & Onion

Sommaren går mot sitt slut och nu börjar sensommar- och höstnyheter presenteras av godis- och snacksföretag. Först ut är Estrella med en klassiker i en ny skrud. Nämligen en ny variant av mångas favoritchips, Sourcream & Onion. Med andra ord, det är hög tid för Filmfenix Testar att återvända för att testa alla nya godsaker.

Västkust Nätchips Sourcream & Onion
Som många av er följare vet är Sourcream & Onion ingen personlig favorit för mig. Grovräfflat är min melodi och hellre smak av enbart lök än en gräddfilsmak som inte känns äkta. Men med Västkust Nätchips Sourcream & Onion har Estrella imponerat även på mig. Premiumkänslan från Västkustchips-serien finns här. De grytfriterade chipsen i 160-gramspåsen har en tydlig krispighet och en spännande nätformad räfflingsstil. I jämförelse med ”vanliga” Sourcream & Onion-chips känns smaken mer inarbetad och tydlig. Gräddfilsmaken, som jag många gånger upplevt som konstgjord, känns genuin och fräsch. För mig är detta en klar höjning från klassiska Sourcream & Onion. Min sambo, som håller originalchipsen högre än mig, tyckte denna nyhet var i paritet med originalet. Detta är ett säkert kort för alla som uppskattar Sourcream & Onion-chips. Är ni dessutom ett fan av lite krispigare chips är det mycket möjligt att ni har en ny favoritpåse att se framemot.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Västkust Nätchips Sourcream & Onion förlanserades 1 augusti på Hemmakväll. Chipsen dyker även upp i dagligvaruhandel från och med 19/8. Samma datum släpps även ytterligare nyheter från Estrella som vi givetvis kommer att testa (se bild nedan). Vilken av smakerna tror ni mest på?

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.