Filmfenix Testar: Två nyheter från Malaco

Nu när vi har närmat oss mitten av sommaren börjar det bli svårare att hitta nyheter bland godis och snacks. Men när jag var på affären tidigare i veckan fick jag plötsligt syn på två nyheter bland Malacos alla småpåsar. Återigen är det två syrliga nyheter som belyser att årets smaktrender verkar gå åt det syrliga hållet.

07310350116737_A1C1.jpg

Surisar

betyg3,5

Ytterligare ett säkert kort för alla fans av surt och syrligt godis. Påminner i mångt och mycket om lösgodis-klassikern Sura tungor. Istället för stora bitar är godiset format som små flaskor och kommer i fyra olika fruktsmaker. De olika fruktsmakerna är en aning svåra att uttyda på grund av hur syrligt godiset är. Jag vill dock påstå att det finns både citrus och körsbär bland smakerna iallafall. Betyget blir tre och ett halvt, en klassiker i en ny utformning helt enkelt.

07310350117147_A1C1.jpg

Bomber -Från Zoo

betyg4

Bomber är också en nyhet som tar en klassiker och ger den en ny utformning, i detta fallet är dock twisten en aning större. Istället för de klassiska Zoo-aporna, har godisbitarna blivit hårda karameller med ett svagt syrligt överdrag. Om du gillar Zoo-apor kommer du troligtvis att älska dessa med. Min flickvän Emma beskrev godiset rätt bra:- ”Det är som Zoo-apor som varar mycket längre”. Bomber får en aning högre betyg än Surisar eftersom godiset inte bara har ändrats i form.

Har ni några frågor eller förslag på andra test vi borde göra så släng iväg ett mail till: Fredrik.Malmquist(a)Filmfenix.se

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.